Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magamról

Sok év és tapasztalata alapján tudok segíteni Neked, ha olyan problémád van amit nem szívesen osztanál meg másokkal vagy esetleg nem találod a kiutat Életed ezen szakaszában!

 

Sok mindent nem tudunk barátainkkal, a családdal megbeszélni, hisz ők a mindennapjaink részei, esetleg elfogultak vagy még arra sincs idejük, hogy meghallgassanak...Ilyenkor érzed úgy, hogy jó lenne valakinek kiönteni a lelkedet, aki meghallgat és nem azt mondja amit vársz, hanem rávilágít a probléma gyökerére és végigvisz Téged azon az úton ami a probléma megoldásához vezet, ezáltal lelked megnyugszik tisztábban látsz, érettebb, megfontoltabb döntéseket tudsz hozni! Sok esetben a lélek annyira sérült, hogy komoly viselkedési zavarok alakulnak ki, veszélyeztetve ezzel a családi, baráti, munkahelyi és minden egyéb kapcsolatrendszereinket. A lelki problémák hamar vezethetnek a test fizikai megbetegedéséhez. Felnőtteknél, időseknél és gyermekeknél egyaránt segíthetünk a lélekgyógyászattal. A lélekrész sérülések feloldásával, elengedésével és kijavításával véglegesen meg lehet szüntetni a problémákat.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van akár csak egy beszélgetésre, hogy kibeszéld magadból a fájdalmad akár egy hosszabb terápiás sorozatra, gyere el, én legjobb tudásom szerint segítek Neked...

 

 

Ha kell, hallgatlak….ha kell, beszélek helyetted, amit évek óta nem mondtál ki, azt én helyetted megteszem, hogy lásd, mivel nem néztél eddig szembe.

Speciális területeim közé tartoznak többek között a párkapcsolati problémák megoldása ,a szenvedélybetegségek és a másság elfogadása-kezelése!

 

Lélekgyógyászat, amikor úgy érzed, hogy már nem csak beszélgetni szeretnél a benned lévő kérdésekről, problémákról, nem csak meghallgatásra, hanem már megértésre vágysz.

Az, ami benned van és megnehezíti hétköznapjaidat szóban már talán ki sem fejezhető. Egyszerűen csak vágysz egy békés, csendes térre, egy emberre, akinek szemében megtalálod válaszaidat, megért, megnyugtat. Olyan emberre, aki maga is átélte, megtapasztalta ezt, így nem arról szeretne meggyőzni, hogy vannak pirulák, melyek meggyógyítanak, hanem biztosít arról, hogy a benned lévő érzések sokasága egy folyamat, ami elkezdődött benned.

Én egy békés, csendes, szeretetteljes teret tudok nyújtani és a megértésemet Neked. Szívesen segítek, hogy biztonságban érezhesd magad ezekben a nehéz pillanatokban, segítek megfejteni azokat a belső képeket, amik ott vannak benned, és segítek, hogy továbbléphess!

Várlak szeretettel,
Anita